Piept de pui prajit

de babi5 in Pui, 1 Apr 2014 | 5045 vizualizari

 

Simplu de pregatit si bun pentru dieta.

 

INGREDIENTE

  • 500 gr.piept de pui dezosat
  • sare
  • piper
  • vegeta
  • sucul de la 1 lamie
  • 2 linguri ulei de masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui prajit:

Se spala carnea, se tamponeaza cu un prosop  absorbant de surplusul de apa.

Se portioneaza in patru bucati, apoi le batem .

Intr-un castronel amestecam :sarea,piperul,uleiul,vegeta  si sucul de lamaie apoi cu o pensula de silicon ungem frumusel bucatile de carne apoi le lasam 20 min la macerat ,dupa care  punem bucatile de carne in Dry Cooker si le prajim frumos pe ambele parti apoi se serveste cu o garnitura usoara de legume .. Pofta mare !

TIPS-URI

1

Tare buna este cu o garnitura de legume

2

Si nu numai dar pentru dieta sunt mai bune legumele

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui prajit" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Muschiulet de pui cu piure de cartofi si salata de varza